Ankie Pannekoek

Tot mijn groot verdriet is Ankie  januari 2017 overleden. Ze heeft mij altijd gesteund in alles wat ik deed en was daarmee voor mij een bron van motivatie en inspiratie. Ze wilde mijn campagne heel graag helpen en heeft dat op het laatst gedaan door deze steunbetuiging voor mij te schrijven. Om haar deel te laten zijn van mijn campagne, deel ik Ankie’s steunbetuiging hier.

Jaimi van Essen

“In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 leerde ik Jaimi beter kennen en werkten we heel spontaan samen aan zijn publiciteit. Wat bleek? Jaimi was met zijn 22 jaar de jongste lijsttrekker in Nederland. Geen verdienste natuurlijk, wel opmerkelijk. Pats! Interviews bij Tubantia, RTV Oost en andere media en bekend was hij.

Nu drie jaar later is Jaimi een ervaren en gewaardeerd raadslid in Losser, die het D66-standpunt weldoordacht voor het voetlicht brengt. Die ervaring, zijn kennis en inzet en het jeugdig enthousiasme maken hem ook geschikt voor het Kamerlidmaatschap. Hij kwam niet voor niets zo hoog binnen op de kandidatenlijst. De Tweede Kamer is nog een flinke stap, maar met zijn Overijsselse nuchterheid en bedachtzaamheid geef ik hem alle kans. Met onze steun zal hij ook in Den Haag snel groeien en zich zijn onderwerpen eigen maken. Go Jaimi!”

Ankie Pannekoek
Voormalig D66 Raadslid Deventer

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…