Ben Gerrits (59)

“Ik ken Jaimi nog maar kort, namelijk sinds 2013, en als je daarbij bedenkt hoe jong hij is dan rijst de vraag hoe je een steunbetuiging insteekt. Welnu, ik heb Jaimi leren kennen als een jonge vernieuwende politicus die heel goed in staat is om mensen en politieke ideeën te verbinden in zijn stad Losser. Mede door hem maken wij in Losser deel uit van een coalitie (met CDA en een lokale partij) die op voorhand moeizaam leek. Zoals het een goed (fractie)leider betaamt heeft hij zijn persoonlijke en politieke vaardigheden uitstekend ingezet en is Losser mede door Jaimi weer een trotse gemeente met ambities geworden.

Jaimi’s persoonlijke ambities reiken verder dan Losser. Met Jaimi zijn we in staat om Oost Nederland veel beter op de kaart te zetten voor wat betreft werkgelegenheid onder jongeren en duurzaamheid. Jaimi is strijdvaardig om onze regio met onze oosterburen te verbinden. Ik heb er veel vertrouwen in dat Jaimi in staat is om wet- en regelgeving vereenvoudigd te krijgen waardoor meer jongeren een groot aantal vacatures in het Duitse grensgebied kunnen invullen.

Duurzaamheid is voor mij belangrijk maar ook voor Jaimi. Dit vergt verdergaande investeringen in de toekomst van onze opvolgende generaties. Jaimi is daar nu al intensief mee bezig ondanks, of misschien wel dankzij, zijn jonge leeftijd. Zijn vernieuwende kijk op het onderwerp duurzaamheid zegt veel over Jaimi en zijn intenties nl. bijdragen aan een betere en duurzame wereld.”

Ben Gerrits (59)
Voorzitter afdelingsbestuur D66 Noordoost-Twente

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…