Joren van Dijk (34)

“Jaimi is een ras-optimist. Ik moet moeite doen om Jaimi te betrappen op negativiteit of pessimisme. Dit optimisme helpt hem enorm in zijn werk als gemeenteraadslid om gemotiveerd aan oplossingen te blijven werken en andere te inspireren dat oplossingen mogelijk zijn.

Jaimi gaat uitdagingen aan. Het optimisme maakt ook dat Jaimi uitdagingen aangaat. Ik heb hem ergens rond 2012 leren kennen op een bijeenkomst voor D66ers uit Overijssel. Hij sprak daar mensen aan die hem konden helpen met het opzetten van zijn plan: een lokale D66 afdeling in Losser. Een paar jaar later bestond D66 Losser, zitten ze in de raad, is Jaimi fractievoorzitter en heeft Losser een D66 wethouder. Nu gaat hij de volgende uitdaging aan.

Jaimi werkt samen. In de samenwerking voor het opzetten van de afdeling Losser en nu in zijn campagne heb ik Jaimi leren kennen als iemand die gericht is op samenwerken. Zorgen dat anderen zich ook gekend voelen in oplossingen. Dit is een sterke eigenschap die ervoor zorgt dat hij tot oplossingen kan komen.

Optimisme, het aangaan van uitdagingen en de focus op samenwerken zijn drie eigenschapen waardoor hij geschikt is!”

Joren van Dijk (34)
Ondernemer, omgevingspsycholoog, oud bestuurslid D66 Enschede

Lees hier waarom ook wij Jaimi steunen!

Lees hier alle steunbetuigingen…