Lokale verkiezingen

Vier jaar geleden, op 19 maart 2014, konden de inwoners van de gemeente Losser weer voor het eerst op D66 stemmen. Ik was destijds ook lijsttrekker en samen met de andere kandidaten kregen we veel steun van de inwoners van Losser. D66 mocht met 3 zetels plaatsnemen in de Losserse gemeenteraad. Onze gedrevenheid en idealen konden we de afgelopen vier jaar daarnaast ook via het college verwezelijken: D66 levert sinds de vorige verkiezingen een wethouder. Op 21 maart 2018 zijn er opnieuw verkiezingen, en ook dit keer mag ik de kar trekken in de gemeente Losser!

2014-2018: Investeren in de dorpen
Ik ben er van overtuigd dat onze inspanningen in de gemeenteraad én in het college van 2014 tot 2018 ervoor hebben gezorgd dat de gemeente Losser inmiddels in rustig vaarwater is beland. Tegelijkertijd stonden de afgelopen jaren in het teken van opnieuw investeren in de dorpen in de gemeente Losser. Denk hierbij aan de (ver)nieuwbouw van de middelbare school, de Kulturhussen, en het geld dat is gereserveerd voor een nieuwe sporthal en de centrumplannen voor Losser en De Lutte.

Samen optrekken
Onze gemeente Losser wordt terecht de schatkamer van Twente genoemd. We leven hier in een uniek natuurgebied. We kunnen dit groene goud dat we bezitten nog beter benutten. Laten we dat prachtige landschap, dat via De Lutte en Beuningen doorloopt in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen, koesteren en toegankelijk maken voor iedereen. In die samenwerking liggen de kansen voor de gemeente Losser. D66 wil samen met onze partners in Noordoost-Twente optrekken richting de toekomst.